четвер, 06 лютого 2014 13:37

У Будинку профспілок пролунав вибух, активісту відірвало руку - ЗМІ

У Будинку профспілок пролунав вибух, активісту відірвало руку - ЗМІ
Фото: newsradio.com.ua

На п'ятому поверсі Будинку профспілок сьогодні близько 11:00 стався вибух. Про це РБК-Україна повідомили джерела, що знаходяться в Будинку профспілок.

За словами джерел, вибух стався в кабінеті №517. Вікна кабінету розташовані за екраном, що висить на Будинку профспілок. Причиною вибуху, за словами джерел, стало займання суміші "коктейлю Молотова".

В результаті вибуху постраждали кілька активістів "Правого сектора", одному з них, за попередніми даними, відірвало кисть руки. У другого травмовано обличчя. Поранені госпіталізовані.

Офіційно в правоохоронних органах цю інформацію поки не коментують. Активісти "Правого сектора", не пустивши кореспондента на п'ятий поверх Будинку профспілок, сказали, що лікарі приїжджали, бо одному з активістів стало погано після санітарної обробки поверху.

Водночас, ніхто з керівництва штабів Євромайдану не підтвердив інформацію про вибух. За даними агентства, зараз на другому поверсі Будинку профспілок проходить екстрене засідання лідерів Євромайдану. В Будинку профспілок знаходяться штаби активістів Євромайдану. На п'ятому поверсі розташовуються активісти "Правого сектора".

Зараз ви читаєте новину «У Будинку профспілок пролунав вибух, активісту відірвало руку - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути