Ексклюзиви
неділя, 24 травня 2015 14:37

В центрі Києва сталася смертельна аварія
5

Фото: Lb. ua

У суботу, 23 травня у Києві на вулиці Великій Васильківській в результаті зіткнення мотоцикла Honda і позашляховика Lexus загинув мотоцикліст.

Як повідомляє LB.ua, за численними розповідями очевидців, Lexus виїжджав на Велику Васильківську з вулиці Тельмана, яка є другорядною дорогою, і, незважаючи на знак "Дати дорогу", почав перетинати вулицю практично перпендикулярно руху.

"Для мотоцикліста, що рухався по Великій Васильківській у напрямку Бессарабки, такий маневр позашляховика став несподіванкою. Мотоцикліст застосував екстрене гальмування, але все ж вдарився в лівий бік Lexus. Від удару люксовий позашляховик розвернуло на дев'яносто градусів. На жаль, в результаті зіткнення водій мотоцикла отримав смертельні травми. Прибулі медики "швидкої допомоги" лише констатували смерть. Жінка за кермом люксового позашляховика не постраждала", - пише видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві Nissan збив 3 автівки і налетів на коляску: немовля в комі

За словами очевидців, водійка Lexus навіть не вийшла з машини поцікавитися, чи живий мотоцикліст і чи потрібна йому допомога медиків. На місці події працювала слідчо-оперативна група, яка і з'ясує всі обставини аварії.

Зараз ви читаєте новину «В центрі Києва сталася смертельна аварія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути