неділя, 10 липня 2016 15:02

В аварії за участі патрульних загинуло 18-річне подружжя
5

ДТП сталася на перехресті вулиці Сумської та Олеся Гончара у Харкові. Зіткнулися "Тойота Пріус" поліцейських, "Москвич" та "Саманд". Загинули 18-річні чоловік та жінка, які були в "Москвичеві", повідомляє "Депо".

"Аварія сталася близько 4 години сьогодні. Автомобіль "Тойота" рухався вулицею Сумською, автомобіль "Москвич" - вулицею Динамівською. Після зіткнення "Москвич" розвернуло та відкинуло на відстань близько 30 метрів на вулицю Сумську", - розповідають очевидці.

Від удару "Москвич" змінив напрям руху та зіштовхнувся з автомобілем "Саманд". Один з автомобілів зніс світлофор. Інструментами, що вилетіли з "Москвича", були розбиті фасади трьох магазинів на вулиці Сумській, 122.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще одна Tesla з автопілотом потрапила у ДТП

Водій "Москвича", двоє патрульних, а також водій і пасажир "Саманду" отримали тілесні ушкодження. Усі постраждалі доправлені до лікарні.

Прокуратура Харківської області проводить досудове розслідування. Перевіряється інформація, чи були на патрульній автівці ввімкнені спецсигнали.

Нагадаємо, Прокуратура Харківської області передала до суду обвинувачувальний акт щодо побиття поліцейського його ж колегою. 26-річному співробітникові патрульної поліції особливого призначення "Східний корпус" інкримінується умисне заподіяння працівнику правоохоронного органу тілесних ушкоджень під час виконанням ним службових обов'язків.

Зараз ви читаєте новину «В аварії за участі патрульних загинуло 18-річне подружжя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути