четвер, 17 квітня 2014 13:59

Ужгородські бізнесмени вкрали понад півмільйона гривень із реконструкції сміттєзвалища

Ужгородські бізнесмени вкрали понад півмільйона гривень із реконструкції сміттєзвалища

Прокуратура Закарпатської області відкрила кримінальну справу проти ТОВ "Коватехбуд". Керівників підприємства звинувачують, у тому що змовившись із місцевими службовцями вони привласнили майже 510 тис.грн. бюджетних коштів призначених для ремонту сміттєзвалищя у селі Барвінок.

"Старе звалище екологічно небезпечне. Його ще рік тому мали відремонтувати, щоб нечистоти не потрапляли у ґрунтові води. Але увесь рік ніхто нічого не робив!", – бідкається місцевий житель Омелян.

Як повідомили Gazeta.ua в прес-службі прокуратури Закарпатської області, підприємцям були представлені звинувачення. "Прокуратурі стало відомо, що службовці та бізнесмени заволоділи бюджетними коштами із спецфонду. Вони внесли до актів приймання виконаних підрядних робіт неправдиву інформацію, значно завищивши вартість робіт", – повідомили у прокуратурі.

Ужгородська прокуратура відкрила кримінальну справу по ч.3 ст. 191 КК України "Привласнення та розтрата шляхом зловживання службовим становищем за змовою групою осіб".

Обвинуваченим бізнесменам та посадовцям загрожує до восьми років позбавлення  волі, з подальшим позбавленням права обіймати  керівні осади та займатися підприємницькою діяльністю.

Зараз ви читаєте новину «Ужгородські бізнесмени вкрали понад півмільйона гривень із реконструкції сміттєзвалища». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути