вівторок, 31 травня 2016 15:49

Юрія Лобарчука 200 метрів протягнули по асфальтованій дорозі

Юрія Лобарчука 200 метрів протягнули по асфальтованій дорозі
ar.volyn.ua

Вчора ввечері 53-річного Юрія Лобарчука, працівника Луцького автодору, водій Toyota Land Cruiser 200 метрів протягнув по асфальтованій дорозі.

Бригада дорожників проводять капітальний ремонт траси Луцьк-Львів. Поблизу села Городище, під Луцьком половину дороги перекрили для ремонту. За рухом слідкують патрульні. За їхніми вказівками автомобілі виїжджають на ту частину дороги, на якій проводяться роботи.

- Близько 18.00 закінчилися роботи, - розповідає 35-річний Андрій Ольховий, виконроб Луцькавтодор. - Саме вантажили асфальтоукладальну машину на трейлер. Рух автомобілів на дорозі у той час припинився. Були встановлені попереджувальні знаки, увімкнули "мигалки". Утворилася довга колона машин, чекали черги на виїзд.

Читайте також: Фура в'їхала в пасажирський автобус

- До трейлера приєднані спеціальні "лапи", - розповідає Андрій Благовірний, керівник дільниці. - Вони піднімають асфальтоукладальника і вантажать його на трейлер. Юрій в той час сидів неподалік і слідкував за роботою.

Водій Toyota Land Cruiser на високій швидкості з`їхав на обочину і їхав у бік трейлера. Обляпав Юрія багнюкою із калюжі. Зупинився неподалік, відкрив двері. Юрій підійшов до чоловіка і зробив йому зауваження з приводу його необережності.

- Він запросто міг мене переїхати, - розповідає Юрій. - Я сказав йому, що ти робиш, чи ти маєш розум, чоловіче? Взявся рукою за дверці. А той каже, що не міг зупинитися. Ну як не міг, як стоять знаки, все як треба! Він накинувся на мене з матюками, а тоді різко поїхав.

Юрій тримався руками за дверцята, авто проїхало 200 метрів, тягнучи за собою чоловіка.

- Він спочатку підбігав за машиною, - говорить Андрій Благовірний, - відчепитися не міг, бо упав би і убився. Потім авто тягнуло його, поки не зупинилося.

- Водій кинув мені 200 гривень, каже, щоб штани собі нові купив, - продовжує Юрій.

У чоловіка роздерті штани, взуття. Їх довелося викинути. На ногах численні подряпини, синці.

Зараз ви читаєте новину «Юрія Лобарчука 200 метрів протягнули по асфальтованій дорозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути