понеділок, 20 жовтня 2014 14:57

Українські прикордонники не допустили проникнення російської ДРГ з 14 чоловік

Українські прикордонники не допустили проникнення російської ДРГ з 14 чоловік
Фото: dpsu.gov.ua

Українські прикордонники на ділянці відділу прикордонної служби "Красна Талівка" (Луганська область) не допустили проникнення на територію України зі сторони Росії диверсійно-розвідувальної групи.

Про це йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

"Прикордонний наряд помітив групу у складі 14 озброєних осіб учора вранці. Невідомі порушили державний кордон України та продовжили заглиблюватися на територію України. Прикордонники відкрили вогонь, однак група не вступала у бойове зіткнення, а повернулася на територію Росії", - повідомили у відомстві.

"Також ЗС РФ продовжують активне використання БПЛА для проведення повітряної розвідки. Учора прикордонники зафіксували застосування безпілотників поблизу Маріуполя та в контрольованих районах на Донеччині у шести випадках. Літальні апарати були помічені в районі н.п. Сартана, Велика Новосілка та Курахове. Загалом впродовж минулого тижня у 21 випадку було зафіксовано 37 БПЛА, що здійснювали розвідку позицій сил АТО", - повідомляють прикордонники.

Упродовж доби бойових зіткнень підрозділів Держприкордонслужби із незаконними збройними формуваннями та обстрілів позицій прикордонників не було

Зараз ви читаєте новину «Українські прикордонники не допустили проникнення російської ДРГ з 14 чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути