Ексклюзиви
вівторок, 13 січня 2015 18:41

Українські бійці втратили частину території нового терміналу донецького аеропорту - журналіст

Українські бійці втратили частину території нового терміналу донецького аеропорту - журналіст
Фото: uapress.info

Територія нового терміналу донецького аеропорту, яка була під контролем українських військових, значно зменшилася. Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав журналіст Петро Шуклінов з посиланням на бійця 80-ї аеромобільної бригади.

"Зараз в ефірі hromadske.tv боєць 80-ї аеромобільної бригади підтвердив: "Територія нового терміналу, яка була під контролем українських військових, значно зменшилася... Нічого тут не в порядку. Територія (значна її частина) втрачена. Потрібно відвойовувати", - повідомив боєць. Сьогодні в аеропорт бійці проривалися з боєм. Ніяких більше поїздок через блокпост убивць", - повідомив він.

Також журналіст зазначив, що "кіборгам" не допомагає артилерія.

"Без емоцій і паніки. За останні години в районі аеропорту наша арта одсипала терористам, за підрахунками кіборгів, цілих... п'ять разів. За ним гасять постійно. Тепер солдат б'ють з чотирьох сторін. Хлопці кажуть, що половина раніше підконтрольної території аеропорту більше не наша. І тільки з однієї причини - мовчить артилерія. "Ми тут як щури в акваріумі", - говорять бійці. Це саме цензурне. Сім бійців підтримки - троє з них уже з пораненнями. Закінчився час, коли бійці могли вийти звідти. Вони, звичайно, не підуть. Реального підкріплення досі немає. Артилерія практично мовчить.

Тим, хто це читає, сенсу панікувати немає. Це - війна. Усіх, кого можна було вдарити по голові цією інформацією - всіх вдарили аж до міністра оборони. Так, щось робиться. Я знаю, що робиться. Але мало. Адже раніше наша арта у відповідь насипала серйозно. Що змінилося? Я не вірю в конспірологію. Я вірю, що є ублюдок в сусідній країні, який всіма силами штовхає нас в затяжну і криваву війну, щоб врятувати свій режим. І тому хтось не робить все, що можна", - написав Шуклінов.

Зараз ви читаєте новину «Українські бійці втратили частину території нового терміналу донецького аеропорту - журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути