Ексклюзиви
четвер, 08 грудня 2016 13:41

Учитель побив школярку-сироту

Учитель побив школярку-сироту

У селі Ізки Міжгірського району Закарпатської області вчитель фізики у місцевій школі вдарив під час перерви ученицю 8 класу. Пояснює це тим, що дівчина перша завдала йому удару по нозі. Натомість сама потерпіла та інші школярі кажуть, учителя ніхто не чіпав.

Про це йдеться у сюжеті НТН.

Дівчинка — сирота, 2 роки тому втратила маму, а раніше у аварії загинув батько. Після удару чоловіка в обличчя, тиждень була на лікарняному та носила шийний корсет. Опікуни школярки звернулися до поліції. Там розслідують кримінальне провадження за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Няня знущалася над дитиною

На час судових розглядів учителя відсторонили від роботи. Якщо його вина буде доведена — йому загрожує 840 грн штрафу, громадські роботи та звільнення зі школи.

Учні шостого класу загальноосвітньої школи в селі Ставчани Пустомитівського району на Львівщині відмовляються ходити на уроки української мови та літератури. Стверджують, їх б'є вчителька 72-річна Наталія Цибух.

Зараз ви читаєте новину «Учитель побив школярку-сироту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути