вівторок, 08 жовтня 2013 15:11

У Вінниці жінка народила дитину просто у таксі

28-річна Наталія Долошкевич у суботу, 5 жовтня, народила сина в таксі. Вона разом з чоловіком, 27-річним Сергієм, їхала з мікрорайону Поділля до Вінницького пологового будинку №1.

"Зазвичай дорога з цього мікрорайону займає близько півгодини. Того дня ми доїхали майже за 10 хвилин, - згадує таксист 43-річний Віталій Чарний. - Жінка сіла на заднє сидіння, чоловік біля мене на переднє. Коли стали на першому світлофорі, жінка застогнала, почала кричати, просила їхати швидше. Чоловік мене попросив увімкнути аварійку і ніде не ставати. Сам відкрив вікно біля водія та почав кричати перехожим, щоб зачекали, бо дружина народжує".

Хлопчик народився вже при в'їзді в лікарню.

"Жінка почала кричати, що показується голівка дитини, притримувала його, щоб не випав. Коли приїхали на територію пологового, Сергій побіг за лікарями. Я ж сидів у машині. Лікарі, що прийшли, сказали, що в машині будуть перерізати пуповину", - продовжує Чарний.

"Хлопчик народився здоровим, вагою 3 кг 150 грам, зріст 50 см, - повідомила лікар -акушерка Тетяна Лобастова. - Мама теж була у задовільному стані. За три дні виписали їх додому".

Батьки назвали сина Віталієм, на честь таксиста.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці жінка народила дитину просто у таксі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути