Ексклюзиви
субота, 04 липня 2015 09:14

У Сумах вночі вибухнув офіс "Батьківщини": в СБУ говорять про можливий теракт
7

Сьогодні о 2:55 в чергову частину Сумського міського відділу міліції надійшов анонімний дзвінок з інформацією, що в офісі партії "Батьківщина" стався вибух. Про це повідомили у УМВС України в Сумській області повідомило.

Співробітники міліції, які виїхали на місце події, констатували, що жертв немає, а вибуховою хвилею всередині приміщення знесло перегородки, скло і двері, а в будинку пошкоджені деякі вікна.

На даний момент на місці події працюють співробітники СБУ, УМВС, прокуратури. Співробітниками СБУ обговорюється питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст. 258. "Теракт".

Нагадаємо, 2 липня в Одесі за адресою Жуковського, 38 в ресторані "У Ангелових" стався вибух.

"Співробітники міліції встановили, що в результаті спрацьовування вибухового пристрою пошкоджено вхідні двері та фасад закладу. Вибиті шибки на вікнах у квартирах над рестораном і в сусідньому кафе", - йдеться в повідомленні Одеського ГУ МВС, оприлюдненому в четвер. Правоохоронці зазначають, що постраждалих внаслідок вибуху немає.

22 червня близько 01:00 в Києві пролунав вибух біля відділення "Сбербанку Росії" по вулиці А. Ахматової, 46-А. Очевидці повідомляють, що знесені двері, букви і таблички. Другий вибух біля "Сбербанку Росії" стався майже у той же час, на Куренівці. Повідомляється, що серйозні руйнування відсутні, частково пошкоджено скло.

Зараз ви читаєте новину «У Сумах вночі вибухнув офіс "Батьківщини": в СБУ говорять про можливий теракт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути