вівторок, 09 лютого 2016 17:28

У Сумах тролейбус переїхав студентку
4

npu.gov.ua
npu.gov.ua
npu.gov.ua
npu.gov.ua

Сумчанка 17-річна Дар'я Кривцова загинула під колесами тролейбуса. Трагедія трапилася сьогодні близько 9 ранку. Дівчина поспішала на тролейбус №5 у самому центрі міста на проспекті ім. Лушпи, поблизу торгівельного центру "Лавина". Пасажири переповненого тролейбуса почули глухий удар у двері. На зупинці були нерозчищені купи снігу, який уже перетворився на лід. Тож дівчина могла на них посковзнутися.

"Студентка поспішала на заняття. Попередньо з'ясовано, що потрапили під заднє колесо тролейбуса. Вона отримала травми голови, що були несумісні із життям",- розповіла речниця Нацполіції в Сумській області Ельвіра Біганова.

Відомо, що Даша Кривцова була студенткою 1 курсу місцевого училища культури і мистецтв. Навчалася на відділі образотворчого мистецтва. Тіло загиблої на місці аварії впізнала її мати. Поліція уже відкрила кримінальне провадження через порушення правил дорожнього руху, що призвели до смерті. Водієві загрожує до 8 років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «У Сумах тролейбус переїхав студентку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути