Ексклюзиви
вівторок, 21 жовтня 2014 11:16

У столиці жінка убила новонародженого сина, спустивши з 6 поверху у сміттєпровід

У столиці жінка убила новонародженого сина, спустивши з 6 поверху у сміттєпровід
Фото: depo.ua

Повідомлення про те, що у сміттєзбірнику лежить мертва дитина, надійшло у чергову частину Оболонського районного управління по спец-лінії "102". Тіло знайшла двірник одного зі столичних ЖЕКів.

Про це інформує прес-служба столичної міліції, передає ДеПо.

Відкривши двері сміттєзбірника, вона звернула увагу на особливий пакет. Цікавість взяла верх. Зазирнувши в поліетиленовий пакет, жінка жахнулася - всередині знаходилося тільце мертвого немовляти.

У той же день правоохоронці встановили особу матері, яка вбила власну дитину, тільки народивши її. Як встановили правоохоронці, свою новонароджену дитину вбила 21-річна уродженка Житомирської області, яка разом з сестрою знімала одну зі столичних квартир. Дівчина вже має 4-річного сина, який живе з її батьками. Тата у першої дитини немає, тому батьки її попередили, - якщо вона завагітніє другий раз, вони від дочки відмовляться.

Свою другу вагітність дівчина ретельно приховувала. Їй це вдалося через надмірну вагу і щільну статуру.

Другу дитину дівчина народила в ніч на 10 жовтня у себе вдома, зачинившись у ванній кімнаті. Сама прийняла у себе пологи. На світ з'явився хлопчик. Мати поклала немовля в поліетиленовий пакет та з 6-го поверху одного зі столичних будинків спустила в сміттєзбірник.

За фактом умисного вбивства матір'ю новонародженої дитини відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст.117 КК України. Зараз з'ясовуються обставини смерті малюка. Призначено низку експертиз, зокрема, судово-медична, яка встановить причину смерті новонародженого.

Цією статтею передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5-ти років.

Зараз ви читаєте новину «У столиці жінка убила новонародженого сина, спустивши з 6 поверху у сміттєпровід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути