вівторок, 30 червня 2015 05:00

У США лісова пожежа знищила щонайменше 24 будинків і викликала витік аміаку
7

Пожежа в центрі штату Вашингтон на північному заході США охопила площу у 1600 гектарів і знищила щонайменше 24 будинків.

Пожежа виникла в неділю вдень, 28 червня, поблизу містечка Вінатчі і швидко поширилася через вітер, повідомляє Buzzfeed з посиланням на місцеву владу. Загорілися також кілька комерційних будівель, в тому числі завод з переробки.

В понеділок на заводі стався витік аміаку і жителям, які живуть поруч, надзвичайники порадили залишатися вдома протягом приблизно години після витоку.

Станом неділю ввечері 630 будинків опинилися під загрозою займання, 230 жителів було евакуйовано. Понад 100 осіб провели ніч у притулку Червоного Хреста, встановленого в місцевій середній школі.

Причина пожежі поки невідома, але місцеві жителів кажуть, що швидке поширення вогню не дивне, враховуючи, сухі погодні умови. У сусідньому містечку Дуглас пожежна охорони заборонила феєрверки з понеділка до Дня незалежності 4 липня.

Зараз ви читаєте новину «У США лісова пожежа знищила щонайменше 24 будинків і викликала витік аміаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути