Ексклюзиви
вівторок, 21 жовтня 2014 16:45

У Росії чоловіка за антипутінську наклейку підрізали ножем

У Росії чоловіка за антипутінську наклейку підрізали ножем
novayagazeta.ru

У російському Краснодарі невідомі напали з ножем на активіста руху "Солідарність" Віктора Чирікова, який причепив до свого авто наліпку з написом "Путін – йди геть".

Росіянин паркував своє авто у звичному місці, коли до нього підійшли двоє молодиків. Вони почали лаятися та намагалися вдарити активіста ножем через вікно його авто.

"Я зупинився в тому місці, де часто зупиняюся по роботі. Ззаду припаркувалася синя "дев'ятка". Підійшли двоє людей, один з боку водійського сидіння, інший з протилежного боку. Спочатку пред'явили претензії матом, що я даремно написав "Путін - йди геть" на задньому склі. Я їм відповів, що маю повне право так написати ", - розповів постраждалий журналістам "Новой газеты".

Внаслідок інциденту Чириков отримав ножове поранення руки і садна ніг. Уберегти чоловіка від серйозних поранень допомогло те, що він вчасно відреагував на атаку молодика і прикрився рукою.

На наклейці Чирикова було написано "Путін – йди геть", при цьому прізвище російського президента було написано "кров'ю". Як повідомлялося раніше, у Москві жіночки в автозаках ОМОНу, протестуючи проти війни, вигукували матюки на адресу Путіна.

Зараз ви читаєте новину «У Росії чоловіка за антипутінську наклейку підрізали ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути