Ексклюзиви
четвер, 30 жовтня 2014 15:53

У потязі сполученням "Маріуполь-Львів" знайшли гранати
3

Гранати, знайдені у потязі
Гранати, знайдені у потязі

Працівники міліції лінійного відділу на ст. Львів вилучили з купе вагону пасажирського потягу сполученням "Маріуполь-Львів" дві гранати.

Про це повідомляє прес-служба МВС України.

"Учора на станцію Львів-Головний прибув поїзд сполученням "Маріуполь-Львів". У ході проведення огляду всіх купе поїзда, після висадки пасажирів, працівниками міліції та фільтраційного центру в купе 7 вагону виявлено предмети схожі на гранати", - йдеться у повідомленні.

На місце події відразу виїхали вибухотехніки, слідча група та спеціалісти Державної служби надзвичайних ситуацій. Із купе вагону вилучено та відправлено на експертизу  два предмети схожі на гранати РГД-5 та РГН.

За словами начальника лінійного відділу міліції на ст. Львів Віталя Горського, з липня поточного року на перонах залізничного вокзалу Львів-Головний несе службу фільтраційна мобільна група. Вона створена з числа досвідчених працівників лінійного відділу, представників кінологічного центру із службовими собаками, працівників вибухотехнічної служби, працівників ВОХОР, ВПС збройних сил. Робота вказаних працівників спрямована на виявлення серед пасажирів, насамперед, осіб, які прибули із зони АТО, причетні до скоєння кримінальних правопорушень та намагаються уникнути відповідальності.




Зараз ви читаєте новину «У потязі сполученням "Маріуполь-Львів" знайшли гранати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути