субота, 28 лютого 2015 19:13

У Нємцова стріляли з пістолета Макарова, зарядженого різними патронами – ЗМІ

У Нємцова стріляли з пістолета Макарова, зарядженого різними патронами – ЗМІ
Борис Нємцов Фото: yarnews.net

У російського опозиціонера Бориса Нємцова, за попередньою інформацією, стріляли з 9-міліметрового пістолета Макарова. Про це в ефірі Hromadske TV повідомив журналіст Тимур Олевський.

"Стріляли з магазина, наповненого патронами різних виробників, тобто їх, за версією слідчих, купували не однією коробкою, а десь назбирали по одному патрону", - сказав він.

"Багато гостей, які були в нас сьогодні в ефірі (на "Дожде") казали, що з "Макарова" стріляти непросто, і для того, щоб влучити, тим більше, кулею в серце, треба бути дуже хорошим стрілком", - додав він.

Чотири кулі з 6-ти влучили у тіло Нємцова і сталося це там, де, здавалося б, все має бути під наглядом. Проте деякі ЗМІ повідомили, що саме в цьому місці камери спостереження не зафіксували момент вбивства, додав Олевський.

Як відомо, в ніч на 28 лютого у Москві вбито російського опозиціонера Бориса Нємцова. Невідомий чотири рази вистрілив в політика. Від поранень Нємцов помер на місці.

В інтерв'ю від 10 лютого Нємцов заявляв, що побоюється, що президент Росії Володимир Путін "замовить" його за опозиційні висловлювання.

Зараз ви читаєте новину «У Нємцова стріляли з пістолета Макарова, зарядженого різними патронами – ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути