пʼятниця, 09 жовтня 2015 15:54

У Мукачевому криміналітет влаштував "розбірки": загинув хлопець, згорів будинок
6

Фото: mukachevo.net

У ніч на п'ятницюу Мукачевому Закарпатської області кандидат в депутати міської ради Калман Олахою застрелив 18-річного хлопця ромської національності.

Як повідомляє "Мукачево.нет", хлопець помер на операційному столі від вогнепального поранення.

"Це місцевий мешканець, одружений, має дитину і очікує з дружиною ще одну. Як розповіли місцеві, цей хлопець мав особистий конфлікт з молодшим сином Калмана, і останні вирішили влаштувати розбірки. Ті закінчилися 2 пострілами і пораненнями хлопця", - йдеться у повідомленні.

Після звістки про смерть хлопця, близько 4 ранку, обурений натовп спалив помешкання Калмана Лакатоша. Погоріли також автівки, сарай.

У міліції повідомили про затримання підозрюваних у вбивстві. Як з'ясувалося, головним підозрюваним виявився кандидат у міську раду Мукачева від партії "Солідарність" Блоку Петра Порошенка. Це підтверджує й інформація на сайті ЦВК.

Батько загиблого рома розповів, що вбивству передували численні звернення у міліцію про погрози і терор з боку родини вбивці, і на ці заяви та звернення міліція ні міста, ні області не реагувала.

Зараз ви читаєте новину «У Мукачевому криміналітет влаштував "розбірки": загинув хлопець, згорів будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути