Ексклюзиви
пʼятниця, 06 січня 2017 12:23

У моторошній аварії загинула вся родина

У моторошній аварії загинула вся родина

5 січня близько 21:00 на автошляху Харків - Мілове поблизу смт Чкаловське Чугуївського району Харківщини розбився легковий автомобіль Volvo 570. Загинули 6 людей. Серед них двоє 6-річних дівчаток. Ще один пасажир у вкрай важкому стані перебуває у Чугуївській райлікарні.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів начальник відділу агітаційно-пропагандистської роботи центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС області Ігор Лупандін.

"Встановлено, що легковик вилетів з дороги та потрапив у кювет. У машині їхали 7 людей. Троє дорослих і дитина 2009 року народження загинули одразу. До прибуття рятувальників "швидка" з місця пригоди евакуювала двох дорослих і дитину. Дитина та чоловік померли дорогою до лікарні. Рятувальники допомогли правоохоронцям витягти тіла загиблих із понівеченого у ДТП автомобіля", - розповів Лупандін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бензовоз врізався у пасажирський автобус, є травмовані

Відомо, що машині перебувала родина вірмен: 54-річна Анжела Сестронян, 32-річна Манушан, 60-річний Кармен та 7-річні близнючки Ганна й Марія Завгарян. За кермом був 28-річний Гарік Сестросян. 29-річний Гарін отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закриті травми грудної клітини та відділу хребта. Родина проживала у селищі Коробочкине Чугуївського району. Вона їхала додому.

Усі обставини трагедії з'ясовують експерти. За фактом порушення правил дорожнього руху відкрили кримінальне провадження.

Машина попередньо вилетіла з дороги на повороті і проїхала ще 30 м до дерев. На місці аварії був сильний густий туман - видимість 10-15 м.
Зараз ви читаєте новину «У моторошній аварії загинула вся родина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути