середа, 12 грудня 2012 01:36

У Львові застрелили кілера
5

Фото: Павло Паламарчук

Учора, 11 грудня, близько 18.30 відбулася спецоперація УБОЗ із перехоплення кілерів. Трапилось це на перетині вулиць Старицького та Єфремова. Що неподалік Львівського Політехнічного університету. В ході операції один кілер був убитий. Інший із пораненням ноги доправлений у лікарню.

Після стрілянини на місце одразу прибула оперативно-слідча група. Вони оточили місце події. На задньому сидінні сірого "Ланоса" лежав, до половини, звисаючи на дорогу, труп застреленого кілера. За однією з версій, чоловіка застрелили одразу під час початку операції. УБОЗівці були проінформовані, що кілери мають при собі зброю. За іншою версією – він вчинив самогубство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Полтаві студент-іноземець стріляв у таксиста

Також на місці пригоди працювала вибухотехнічна група. Вони оглянули авто зовні та всередині. Після цього проводились слідчі дії. Через майже чотири години труп перевернули на спину. Зробили це за допомогою мотузки. Під час цієї процедури усі присутні на місці події сховалися за ріг будинку. Мотузку тягли на кількаметровій відстані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Миколаєві на пустирі знайшли труп жінки. У вбивстві підозрюється її 19-річний син

"Я по вулиці якраз ішла, - розповіла одна із очевидців. – Раптом оту машину заблокували зі всіх сторін. Попереду став міліцейський бобік. Зразу почалася стрілянина. Здається, по бандитах спочатку почали стріляти. Вистріли були поодинокі, з пістолета мабуть. Той що за кермом сидів зразу тікати кинувся. Ті в масках і з автоматами за ним. Ганялися тут по скверику за тим бандитом. Мені душа ледь в п'ятки не втекла від такого переляку".

Наразі прес-центр ВЗГ ГУ МВСУ у Львівські області цей інцидент не коментує. Лише підтверджує інформацію про загибель однієї людини на місці події.

Зараз ви читаєте новину «У Львові застрелили кілера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути