субота, 20 вересня 2014 15:46

У Луганськ прибули десять перших вантажівок української гумдопомоги

У Луганськ прибули десять перших вантажівок української гумдопомоги
Фото: facebook.com/iryna.gerashchenko

Десять вантажівок гуманітарної допомоги від України уже прибули у Луганськ. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила радник президента з питань урегулювання конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко.

"Десять перших машин української гуманітарної допомоги, яку українська влада ще в серпні передала Міжнародному Червоному Хресту і яка зберігалася на складах Старобільська та Северодонецька, нарешті під егідою Червоного Хреста доставлена в Луганськ. Допомога буде роздаватися тим, хто її потребує", - уточнила Геращенко.

За її словами, найближчим часом поїдуть нові вантажівки – на складах Старобільська та Северодонецька на Луганщині зберігається ще майже 600 тонн "гуманітарки".

"Там - консерви, крупи, цукор, мука, предмети гігієни. Влада дбає про своїх громадян і працює у повній відповідності до норм Міжнародного Червоного Хреста. Доставка гуманітарного вантажу стала можлива завдяки початку перемир'я і це перші маленькі, але важливі результати мирного плану", - наголосила Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «У Луганськ прибули десять перших вантажівок української гумдопомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути