пʼятниця, 27 листопада 2015 16:49

У Києві у псевдосадочку дітей годували привезеною з цеху їжею

У Києві у псевдосадочку дітей годували привезеною з цеху їжею
Фото: volfoto.inf.ua

В одному зі столичних дошкільних закладів отруїлися троє дітей. Як виявилося, дитсадок не має дозвільних документів на роботу з дітьми.

Про це пишуть "Вести".

"У середу в одну з лікарень Києва з ознаками гострого отруєння і підвищеною температурою потрапили троє дітей. З'ясувалося, що малюки відвідували одну установу, правда, в реєстрі садків його не знайшлося. Дитячий садок працює за двома адресами (вул. Гмирі та Пчілки), але входить в один приватний центр", - йдеться у повідомленні.

Як розповів головний санлікар Києва Олег Рубан, у садку не дотримувалися елементарних правил санітарної гігієни, а харчування привозили за договором із кулінарного цеху, якого за місцем реєстрації нема.

"Ми провели перевірку центру. Один із садків розміщений у трикімнатній квартирі житлового будинку, інший - в офісному центрі багатоповерхівки. Взяли проби їжі, води і обстежили персонал, чекаємо результати. Ліцензії, яку видає департамент освіти, у них немає, як і інших дозвільних документів", - розповів Рубан.

Нині в київських дошкільних закладах не вистачає місць, 12 тисяч дітей стоять у черзі. Через це батьки змушені віддавати малюків у приватні садки. Таких у столиці близько 200, але тільки 19 із них мають весь пакет необхідних документів.

Зараз ви читаєте новину «У Києві у псевдосадочку дітей годували привезеною з цеху їжею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути