пʼятниця, 04 вересня 2015 10:34

У Києві таксист стріляв у свого пасажира

У Києві таксист стріляв у свого пасажира
Фото: volynnews.com

На Троєщині в ніч на 4 вересня киянин вистрелив у чоловіка. У результаті таксист опинився у міліції, а його пасажир – у лікарні.

Про це інформує прес-центр МВС України в місті Києві.

"40-річний потерпілий святкував день народження своєї знайомої в одній із кав'ярень Троєщини. Після свята він вирішив їхати додому, тож викликав таксі.

Через деякий час приїхав автомобіль, а коли чоловік сідав до салону автівки, між ним та водієм виникла суперечка через поведінку замовника. У результаті таксист попросив пасажира вийти з машини, а сам поїхав у невідомому напрямку. Згодом водій повернувся, але вже озброєний. Спричинивши своєму опоненту два непроникаючі поранення, водій поїхав у невідомому напрямку", - йдеться у повідомленні.

Міліція оперативно затримала 35-річного киянина-стрілка.

"У чоловіка вилучили пістолет, який, за попередньою інформацією, належав його покійному батьку. Зброю відправили для проведення експертизи", - зазначив керівник Деснянського райуправління міліції Олександр Гомон.

Наразі слідчим відділом Деснянського районного управління столичної міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 с. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання від штрафу до одного року виправних робіт.

Зараз ви читаєте новину «У Києві таксист стріляв у свого пасажира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути