Ексклюзиви
четвер, 04 липня 2013 14:27

У Києві орудує секта, що практикує інцести і педофілію

У Києві орудує секта, що практикує інцести і педофілію
Фото: sevnews.info

Жахливе ритуальне вбивство на Оболоні, коли 33-річний чоловік розчленував свою дружину і сестру, пов'язано з новою сектою. Експерти кажуть, що в столиці орудують абсолютно нові релігійні організації, серед яких є послідовники культу вуду, а також заборонена в Європі секта "Сім'я", що активно поширюється і практикує інцести і педофілію, пишуть Вести.

Сусіди страшної квартири на Оболоні розповіли, що колись заможна родина захопилася релігійною течією.

"Це була дуже заможна родина, Наталія жила з чоловіком і сином. Два роки тому вона пропала, а рік по тому з'явилася з цим вбивцею, виявилося, що це її новий чоловік. Після цього дуже красива жінка стала дивно одягатися, постійно говорити про Бога і носитися з іконами. Останнім часом вона при зустрічі в ліфті намагалася опустити очі і перестала взагалі нас помічати. Ми всі прийшли до висновку, що вона в секті", - каже сусідка по поверху.

У міліції зараз шукають церкву, в яку ходили загиблі і вбивця.

"Судячи з жахливих деталей вбивства, це дуже схоже на культ вуду, який популярний в Африці. У них відбуваються ритуали зняття скальпів, або робляться надрізи на шкірі перед або після смерті. Офіційно в Україні немає подібних сект. Але мої колеги з силових структур говорять, що володіють такою інформацією, і якраз її перевіряють. Зараз збільшилась кількість киян, які ходять в релігійні секти. Я чув, що в Києві з'явилися нові течії, а значить, можна очікувати всякого ", - говорить адвокат Іван Боднарук, що спеціалізується на сектах.

Це підтверджує і член правління Всеукраїнського апологетичного центру (досліджує секти в Україні) Володимир Рогатин.

"Зараз у Києві стає дуже популярним культ вуду і активно діє секта "Сім'я". Вона практикує інцести, педофілію і порнографію. У Європі її заборонили, а у нас її ніхто не помічає", - сказав Рогатин.

За його словами, багато сект маскуються під громадські та благодійні організації або діють підпільно. Також там можуть використовуватися наркотики, для позбавлення людей сну і їжі, що призводить до галюцинацій.

Зараз ви читаєте новину «У Києві орудує секта, що практикує інцести і педофілію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

93

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути