Ексклюзиви
вівторок, 28 травня 2013 15:20

У Херсоні жорстоко вбили сім'ю: чоловіка задушили дротом, а жінку порізали ножем

У Херсоні жорстоко вбили сім'ю: чоловіка задушили дротом, а жінку порізали ножем
Фото: ru.freepik.com

Два знівечених тіла чоловіка і жінки виявила херсонська міліція в будинку на вулиці Морській (історичний центр міста). Главу сімейства, який працював двірником, задушили шматком кабелю або мотузки, а його цивільній дружині завдали дев'ять ножових ударів і до того ж перерізали горло.

Злочинці намагалися представити справу так, ніби жінку вбив 71-річний співмешканець, для чого вклали йому в одну руку сокиру, а в іншу - ніж. Однак у поспіху вони забули видалити з пивних пляшок відбитки пальців, які знайшлися і в базі даних МВС. По них вдалося ідентифікувати підозрюваних - жителя села Великі Копані і раніше двічі судимого херсонця (останній раз Суворовський райсуд Херсона засудив його за крадіжку до позбавлення волі з випробувальним терміном вже в нинішньому році). Мати розшукуваного повідомила, що в ніч, коли сталося подвійне вбивство, її 21-річний син прийшов додому пізно і чомусь з ходу кинувся прати шорти - можливо, "замивати" плями крові, пише "Херсон.Pro".

Міліція почала кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство, і співробітники карного розшуку вважають, що основним мотивом жорстокого злочину могла бути п'яна сварка. У секторі зі зв'язків з громадськістю обласного управління МВС підтвердили, що інформацією про подвійне вбивство володіють, однак підозрювані поки не затримані.

Зараз ви читаєте новину «У Херсоні жорстоко вбили сім'ю: чоловіка задушили дротом, а жінку порізали ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути