вівторок, 29 жовтня 2013 11:13

У Франції дитина більше року жила у багажнику автомобіля

У Франції дитина більше року жила у багажнику автомобіля

Французька поліція заарештувала батька і матір маленької дівчинки, яку батьки з народження тримали в багажнику свого автомобіля.

Дитину у віці від 15 до 23 місяців знайшли механіки автоцентру в місті Террасон, в який жінка здала машину для ремонту. У момент виявлення дівчинка була в дуже поганому стані: у неї було сильне зневоднення і температура.

Як розповіли співробітники сервісного центру, вони заглянули в багажник, коли звідти почали лунати дивні, "схожі на нявчання", звуки. Відкривши багажник, вони знайшли там голу вмираючу дитину, яка лежала у власних екскрементах. Дівчинка не могла тримати голову, а її шкіра була неприродно білого кольору, оскільки дитина практично не бачила сонця.

Дівчинку негайно відправили в лікарню, де лікарі діагностували у неї істотне відставання у розвитку і проблеми з психікою.

Поліцейські, дізнавшись про цю знахідку, заарештували 45-річну матір та її 40-річного партнера, яким загрожує до 10 років в'язниці за знущання над дітьми і залишення їх без допомоги. Ще трьох дітей пари у віці від 4 до 10 років поліція передала соціальним службам.

Мати дівчинки розповіла, що народила дитину таємно, про що не повідомляла нікому, в тому числі і передбачуваному батьку дитини.

Поліцейські розповіли, що батьки дитини - приїжджі з Португалії, які ніде не працювали і жили на соціальні допомоги.

 

Зараз ви читаєте новину «У Франції дитина більше року жила у багажнику автомобіля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути