середа, 16 квітня 2014 18:31

Спецтема: Війна на Донбасі

У Єнакієвому сепаратисти заблокували міськраду шинами

У Єнакієвому сепаратисти заблокували міськраду шинами
Фото: ipress.ua

Сьогодні, 16 квітня, у місті Єнакієвому Донецької області сепаратисти заблокували входи у міськраду шинами. Співробітників і учнів розпустили по домах, пише "Укрінформ".

Для виправдання своїх дій і залякування жителів міста в хід пущена заїжджена страшилка про бойовиків "Правого сектору", які нібито наближаються до міста на кількох автобусах.

Після обіду під будівлею пройшов мітинг, на якому присутні висловили недовіру міському голові, "регіоналу" Валерію Олійнику і звинуватили його у тому, що він "визнав київську владу".

Нагадаємо, 13 квітня, в Єнакієвому було захоплено міськвиконком. Тоді ж над будівлею повісили прапор міфічної "Донецької народної республіки".

Як заявив глава структурного підрозділу харківського "Оплоту" Олександр Захарченко, мета захоплення адмінбудівель - добитися від центральної влади рішення про проведення 1 травня референдуму з питання територіального статусу Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «У Єнакієвому сепаратисти заблокували міськраду шинами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути