Ексклюзиви
вівторок, 23 вересня 2014 19:25

У Донецьку чутні одиночні залпи та вибухи - міськрада

У Донецьку чутні одиночні залпи та вибухи - міськрада
Фото: nayavu.mirtesen.ru

Станом на 18.00 вівторка в Куйбишевському, Київському, Ленінському, Кіровському і Петровському районах Донецька чутні одиночні залпи і вибухи, обстановка в місті вкрай напружена. Про це повідомляє офіційний сайт міської ради.

Незважаючи на це, бригади ДТЕК "Донецькобленерго" і ДТЕК ПЕМ "Енерговугілля" у вівторок вели роботи з ремонту та заміни пошкоджених ліній електропередач.

"Встановлено живлення 200 будинків приватного сектора в селищі Жовтневий Куйбишевського району. Таким чином, електропостачання селища відновлено повністю. Також підключені 60 будинків приватного сектора мікрорайону Привокзальний Куйбишевського району, знеструмлених вранці 23 вересня внаслідок аварійного пошкодження підстанції. Крім того, відновлено електропостачання селища Шахти №11 в Петровському районі ", - йдеться в повідомленні.

Крім того, як повідомили в міськраді, вдень велися відновлювальні роботи на газопроводах. Тим не менш, без газопостачання в Донецьку залишаються 28 підприємств та 988 абонентів, з яких 540 - будинки приватного сектора.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку чутні одиночні залпи та вибухи - міськрада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути