неділя, 19 червня 2016 13:00

У будинок бізнесмена кинули гранату
4

Близько 6-ї ранку 19 червня до полтавських правоохоронців звернувся 49-річний приватний підприємець, мешканець мікрорайону "Лашки" міста Кременчук, Полтавської області. Чоловік повідомив, що його будинок хотіли підірвати. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП області.

"Чоловік повідомив, що зранку виявив у дворі свого будинку воронку та пошкодження автомобіля й стіни будинку, характерні для вибуху гранати. Заявник розповів, що близько 2-ої години ночі, в час, коли була велика гроза, він чув вибух, але одразу не придав цьому значення. Під час огляду місця події працівники поліції виявили пошкодження стін та вікон будинку, а також автомобіля Volkswagen Touareg, який стояв у дворі. За попередніми даними експертів - вибухнула граната. З місця події вилучені речові докази, які допоможуть слідству встановити її модифікацію", - йдеться у повідомленні.

За фактом вибуху розпочато досудове розлідування.

Правоохоронці Кременчука звертаються з проханням до громадян, кому відома інформація про подію, чи причетних до неї осіб, повідомити до будь-якого відділення поліції міста.

Читайте також: Прикордонники затримали "дипломата"-контрабандиста

Раніше повідомлялося, що у місті Шепетівка на Хмельниччині у дворі п'ятиповерхівки вибухнув автомобіль Audi Q7, який належав 47-річному директору місцевої фірми.

Зараз ви читаєте новину «У будинок бізнесмена кинули гранату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути