вівторок, 21 жовтня 2014 00:47

У Борисполі було скоєно замах на життя кандидата від "Народного фронту"

У Борисполі було скоєно замах на життя кандидата  від "Народного фронту"

У понеділок, 20 жовтня, в Борисполі скоїли замах на кандидата в депутати від "Народного фронту" Володимира Борисенка. Про це в прямому ефірі "Свободи слова" розповіла кандидат у народні депутати Верховної Ради від партії "Народний фронт" Тетяна Чорновол.

За її словами, Борисенко підірвали при вході у власний будинок, де живе ще його дружина і дитина. Зараз потерпілий перебуває у важкому стані в лікарні "Борис".

Цю ж інформацію на своїй сторінці в Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. За його словами, в політика стріляли, а потім кинули під ноги саморобний вибуховий пакет. 

"Годину тому в Борисполі було скоєно замах на життя кандидата в депутати від партії" Народний Фронт "Володимира Борисенка. Коли він вийшов у двір погодувати свою собаку, то в нього був зроблений постріл з вогнепальної зброї і під ноги кинуто саморобний вибуховий пакет. Кулю зупинив бронежилет , який носив Володимир Борисенко останнім часом після отримання телефонних погроз і підкидання голови свині як залякування. на даний момент В. Борисенко госпіталізований в стані больового шоку. Жити буде ", - написав він.

Зараз ви читаєте новину «У Борисполі було скоєно замах на життя кандидата від "Народного фронту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути