Ексклюзиви
четвер, 30 червня 2016 14:37

У 6-річного Данила Лисенка відірвана щелепа та розбитий язик
6

gre4ka.info
Фото: gre4ka.info
gre4ka.info
gre4ka.info
gre4ka.info
gre4ka.info

20-річного Олександра Постриганенка суд відправити до СІЗО на 2 місяці . Він 27 червня о 20:30 у Кіровограді на Citroen протаранив "Москвич" із 3-ма дітьми й 3-ма дорослими. За кермом був 59-річний чоловік, поряд сиділа його дружина. На задніх сидіннях сиділи їхня невістка із 6-річний сином Данилом та двома племінницями 2 і 10 років. Їх проводжали на нічний потяг.

Водій "Москвича" помер у машині "швидкої", Данило у критичному стані у лікарні. У хлопчика травмоване обличчя, розбитий хребет.

Олександр Постриганенко - син колишнього голови податкової служби у Кіровограді. Він їхав зі швидкістю 140 км/год по вулиці Київській. На повороті не впорався із керуванням та виїхав на зустрічну смугу. Зачепив "Москвича", притиснув його до дерева.

"Я почула писк машини на вулиці. Вийшла, бачу як він несеться, виїхав на зустрічку і наїхав на машину із дітьми. Від "Москвича" нічого живого не лишилося. Citroen ще пронесло метрів 50 вперед. Водій вийшов, весь хитається, п`яний. Пасажир утік, а він не міг іти. Я покликала своїх родичів, сусідів, прийшли туди. Кажу, доганяйте його, утіче! Його привели, а він відбивається. Поліція приїхала, наручники на нього надягла, а він пручається, каже, що болить йому. Говорить, дістаньте у мене із задньої кишені штанів гроші. Дітям на лікування. Данилко лежить у машині весь такий скручений, побитий, голова в ножках. Кажу, не торкайтеся його, ще не так щось зробимо, почекаємо швидку. Двох дівчаток ми винесли, маленьку на руках тримали. Довго чекали на швидку. Усі дзвонили, підганяли їх, а вони перестали брати трубку. Приїхала машина через 20 хвилин. Узяли двох пасажирів, а іншим сказали наступну машину чекати. Водію 59 років, він уже посинів тоді увесь", - розповідає 47-річна Ірина Подкользіна, свідок аварії.

Усіх, у тому числі Олександра, доставили до лікарні. Приїхав також чоловік, який представився його батьком. Із журналістами поводив себе агресивно.

"Його батько, колишній податківець, утік на пенсію, бо хотіли за хабарі посадити. Моральний виродок", - говорить Михайло Мойсеєв.

Данила госпіталізували до Кіровоградської обласної дитячої лікарні. Йому потрібна кров 2 групи негативного резусу. Також публікували номер рахунку бабусі Данила - Анни Лисенко - 5168757277035301 для Данила Лисенка.

Зараз ви читаєте новину «У 6-річного Данила Лисенка відірвана щелепа та розбитий язик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути