вівторок, 29 липня 2014 19:09

Тимчук підтвердив загибель дитини під час обстрілу автобуса бойовиками

Тимчук підтвердив загибель дитини під час обстрілу автобуса бойовиками
Фото: vkurse.ua

Координатор групи "Інформаційний Опір" Дмитро Тимчук у своєму Facebook уточнив інформацію щодо обстрілу бойовиками самопроголошеної "Донецької народної республіки" мікроавтобуса і загибелі дитини. Він зазначив, що факт загибелі дитини на Донеччині мав місце.

"Ми дуже хотіли б помилитися, але, на превеликий жаль, повідомлення групи "ІО" щодо обстрілу терористами "ДНР" транспорту з мирними жителями і загибеллю дитини підтверджується. Наші джерела допустили неточність лише в тому, що мова йде не про вихованців дитячих будинків, що вивозяться з Донецька (колона транспорту з цими дітьми була обстріляна бойовиками, але, на щастя, обійшлося без жертв). Трагічний випадок з обстрілом транспорту і загибеллю дитини, про який ми повідомили, стався вчора під час вивезення дітей біженців, яких батьки намагалися вивезти з Донбасу в приватному порядку", - зазначив Тимчук.

Координатор групи "Інформаційний Опір" вибачився за неточність, "хоча вона не применшує трагедії, що відбулася з загибеллю дитини".

"Ми хотіли б помилитися в самому факті, ніж обставинах. За нашими уточненими даними, українські спецслужби також володіють відповідною інформацією і в даний час розслідують цей жахливий злочин бойовиків", - зазначив Тимчук.

Зараз ви читаєте новину «Тимчук підтвердив загибель дитини під час обстрілу автобуса бойовиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути