Ексклюзиви
четвер, 31 липня 2014 17:06

Тіла збитого "Боїнга 777" досі залишаються на місці падіння літака

Тіла збитого "Боїнга 777" досі залишаються на місці падіння літака
vestinedeli.com.ua

Тіла щонайменше 80 пасажирів збитого авіалайнера Boeing 777 досі перебувають на місці падіння літака і їх ще не знайшли.

Про це пише німецька газета Süddeutsche Zeitung з посиланням на міністра закордонних справ Австралії Джулію Бішоп, - повідомляє "ТСН"

Під час інтерв'ю австралійському радіо вона говорила про те, що слідчі досі не можуть потрапити на місце падіння Boeing 777 через проросійських терористів, які замінували територію з уламками. "Я стурбована ще й тим, що Росія активно перешкоджає процесу", - сказала Бішоп.

Вона додала, що бойовики на Донбасі на диво добре озброєні. А таку зброю, яка є в них у наявності, навряд чи можна "придбати в магазині". "В них є артилерія, в них є ракети. Таке не купити в магазині на розі", - додала Бішоп.

Прес-секретар РНБО Андрій Лисенко заявив, що терористи доправили важку артилерію на місце падіння літака і замінували підступи. Це унеможливлює роботу міжнародних експертів. Нагадаємо, раніше стало відомо, що терористи нарешті пустили міжнародних експертів на місце падіння Boeing 777.

Зараз ви читаєте новину «Тіла збитого "Боїнга 777" досі залишаються на місці падіння літака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути