пʼятниця, 12 вересня 2014 15:19

Терористи на "швидкій", "літаючий" Крайслер та стрілянина на дорозі — підбірка ДТП за тиждень

Gazeta.ua пропонує підбірку ДТП в Україні, що сталися у період з 4 по 11 вересня.

4 вересня

В Рівненській області на дорозі чоловік підстрелив трьох людей

Поблизу селища Бабин Гощанського району 51-річний Михайло зі Здолбунова влаштував стрілянину.

Близько 17 години три автомобілі зупинилися на узбіччі дороги, щоб вирішити конфлікт, який виник між водіями з приводу порушення Правил дорожнього руху. В ході суперечки Михайло, який керував автомобілем "Мерседес Е220", дістав пістолет та почав стріляти в бік водіїв та пасажирів "Фольксваген Т-5" і "ДАФ". Пасажири "Фольксваген Т-5" отримали вогнепальні поранення. 42-річний Вадим з Новоград-Волинська отримав наскрізне поранення правої ноги та поверхневе поранення лівої гомілки, а його земляку — 49-річному Василю куля влучила в живіт. При цьому сам Михайло отримав вогнепальне поранення правого стегна.

8 вересня

В аварії на Рівненщині загинули 4 черниці з Хмельницького

Внаслідок зіткнення трьох легкових автомобілів "Opel-Movano", "Wolksvagen-Caravella" та "Renolt-Logan" загинули 4 особи, ще 5 постраждали. Всі четверо загиблих - черниці з Хмельницького Свято-Покровського кафедрального собору.

 

У Житомирській області на ходу спалахнув бетонозмішувач

Об 11:38 на пункт зв'язку 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Баранівка надійшло повідомлення про загоряння вантажного автомобіля "GINAF" поблизу смт Полянка. Водій помітив дим з-під кабіни під час руху і зупинив транспорт. Постраждалих внаслідок пригоди нема.

 
 
 

9 вересня

У Львівській області на з/д переїзді розбились двоє юнаків

На регульованому переїзді перегону "Лужани-Мамаївці" мотоцикліст, не обравши безпечну швидкість, зіткнувся з огорожею переїзду. Внаслідок ДТП 23-річний водій загинув, 18-річного пасажира мотоцикла госпіталізували.

Автор: zik.ua
 

10 вересня

Терористи в Донецьку розбилися на "швидкій", вилетівши на зустрічну смугу

Дане відео було зняте місті Донецьк, на Ленінському проспекті і викладене в мережу 10 вересня. За попередніми даними, зі слів свідків, терористи на відібраній у медиків "швидкій" потрапили в ДТП. Причина - ігнорування ПДР, крім того, очевидці припускали, що люди з автоматами були п'яні.

11 вересня

У столиці "Крайслер" під керуванням п'яного водія розтрощив два буси

Приблизно о першій ночі на столичній вулиці Борщагівській легковик "Крайслер" здійснив повітряний таран. За словами свідків, автомобіль на шаленій швидкості врізався у бровку, злетів у повітря і вже звідти "атакував" припарковані мікроавтобуси "Пежо" та "Фольксваген". Водій "Крайслера" скористався пасками безпеки та під час ДТП травм не зазнав. Хоча у подібних випадках кажуть: "Був би тверезий – вбився б". Факт свого, м'яко кажучи, не зовсім адекватного стану чоловік визнав просто на камеру.


За матеріалами Магнолія-ТВ, МВС, ДержНС, YouTube.

Зараз ви читаєте новину «Терористи на "швидкій", "літаючий" Крайслер та стрілянина на дорозі — підбірка ДТП за тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути