неділя, 20 квітня 2014 15:07

Святкові дива: З Єнакієвської міськради зникли всі сепаратисти

Святкові дива: З Єнакієвської міськради зникли всі сепаратисти

Сьогодні в місті Єнакієве на Донеччині з будівлі міськради невідомо куди поділися всі сепаратисти, які протягом тижня блокували адмінбудівлю.

З самого ранку над міськрадою знову майорять прапори України і Донецької області, пише місцевий сайт "30 днів". Під час окупації там були прапори так званої " Донецької республіки та Донецької області. Крім того, в самій будівлі виконкому нікого немає.

Перед входом в держустанову журналісти помітили чоловіка, який розмовляв по телефону і не розумів, що сталося: "Я дзвонив Саші Греку - у нього телефон відключений. Потім я подзвонив Дружині - він сказав, що розбереться. Я взагалі не розумію, що сталося? Якась диверсія! Не зрозумію, де всі наші", - говорив чоловік, який, мабуть, також був одним із сепаратистів. Також перед виконкомом стоїть порожній автомобіль патрульно-постової служби. Поруч з входом до міськради стоїть бочка з сміттям, а за будинком - занедбані барикади з шин і дрова.

Зараз ви читаєте новину «Святкові дива: З Єнакієвської міськради зникли всі сепаратисти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути