Ексклюзиви
неділя, 14 серпня 2016 15:23

Столичну полісменку спіймали під час водіння автомобілем п'яною

Столичну полісменку спіймали під час водіння автомобілем п'яною

Співробітницю патрульної поліції Києва спіймали під час водіння автомобіля в нетверезому стані.

Про це йдеться в повідомленні патрульної поліції України в Facebook.

"Інспектори зупинили автомобіль, який почав рух, намагаючись з'їхати з тротуару на вулиці Героїв Дніпра. Це відбувалось 14 серпня, близько 4-ї години ранку", - йдеться у повідомленні.

Після зупинки автомобіля, поліцейські помітили, що дівчина, яка сиділа за кермом, пересіла на пасажирське сидіння. Нею виявилась співробітниця патрульної поліції, яка мала ознаки алкогольного сп'яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Загинути могли тисячі водіїв. Вантажівка пів ночі стояла на темній трасі" - свідок аварії з вісьмома загиблими

"Дівчина-водій автомобіля Daihatsu AA8722ME з явними ознаками алкогольного сп'яніння відмовлялася показувати документи і називати свої особисті дані, ламала комедію і намагалася переконати патрульних, що за кермом була не вона! Через деякий час особистість дівчата все ж встановили, але проходити тест на стан алкогольного сп'яніння вона категорично відмовилася", - повідомляє видання "Київ Оперативний".

"Від огляду на стан сп'яніння та підписання адміністративних матеріалів дівчина відмовилась, але показала своє водійське посвідчення. На підставі ч.1 ст. 130 КУпАП, патрульні склали протокол за керування у стані сп'яніння", - додали у патрульній службі.

Розпочато службове розслідування. Рішення у справі, за наслідком складених матеріалів, винесе суд

Нині патрульну відсторонили від служби.

Нагадаємо, вночі у Кропивницькому (колишня назва - Кіровоград) патрульні витягнули чоловіка із петлі. Чоловік намагався повіситися на автобусній зупинці.

Зараз ви читаєте новину «Столичну полісменку спіймали під час водіння автомобілем п'яною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути