понеділок, 24 листопада 2014 15:24

Спецпризначенці із Запоріжжя поїхали воювати з терористами на Донбас

Спецпризначенці із Запоріжжя поїхали воювати з терористами на Донбас

Із Запоріжжя в зону АТО на Донбас виїхали бійці нового підрозділу спецпризначення "Сармат", підготовлені для боротьби з диверсантами.

Урочисті проводи відбулися в понеділок на території запорізької 55-ї артилерійської бригади.

"Бійці спецпідрозділу будуть виконувати ряд спеціальних завдань на фронті, серед яких охорона представників ОБСЄ, патрулювання блокпостів, але головна - боротьба з диверсантами", - розповів заступник військового комісара запорізької області Михайло Логвинов.

"Це перша наша партія спецпризначенців, які йдуть виконувати бойові завдання в зоні АТО, їх головне завдання - боротьба з розвідувально-диверсійними групами, які знаходяться в зоні АТО", - додав він.

За його словами, підрозділ складається з контрактників, більша частина яких із Запоріжжя, хоча є й представники інших регіонів України.

Бійцов урочисто проводжали рідні, близькі, волонтери, представники церкви. Запорожці дали своїм героям наказ - "повернутися додому з перемогою живими і здоровими".

"Наша головна мотивація - любов до України, рішучість захистити своїх рідних і близьких від ворогів, і це вище всілякого страху. У нас хороші вчителі-командири, до того ж у багатьох з нас вже є досвід бойових дій - вже бували на фронті, віримо - ми переможемо", - розповів агентству боєць Андрій.

У зоні АТО бійці "Сармату" проведуть мінімум 45 днів до наступної ротації.

Зараз ви читаєте новину «Спецпризначенці із Запоріжжя поїхали воювати з терористами на Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути