субота, 31 січня 2015 19:47

Сьогодні сили АТО знищили 16 бойовиків, 49 поранених

Сьогодні сили АТО знищили 16 бойовиків, 49 поранених
Фото: uapress.info

Сьогодні, 31 січня, терористи не припиняли обстрілювати позиції українських військових та населені пункти, використовуючи при цьому артилерію, міномети та стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбук.

"На луганському напрямку з автоматичних гранатометів, танків, артилерії та "Градів" бойовики обстріляли населений пункт Щастя, з артилерії та мінометів вогонь вівся по Новотошківському, Комишному, та Кримському. Кримське також зазнало обстрілів з танків. Ворожа артилерія та міномети впродовж дня чотири рази обстріляли Трьохізбенку, а також Станицю-Луганську. В районі Сокільників відбулося бойове зіткнення", - йдеться у повідомленні.

На донецькому напрямку міномети противника вели вогонь по Пісках та Опитному, за допомогою артилерії терористи нанесли вогневих ударів по населених пунктах Опитне, Славне, Піски.

"Селища Тоненьке та Північне зазнали вогню з "Градів". З артилерії злочинці вели вогонь по Новомихайлівці, Березовому, Гранітному, Водяному та Авдіївці.
На Дебальцевському напрямку з мінометів та реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" терористи декілька разів обстріляли Троїцьке, Чорнухіно і Санжарівку. Мінометний вогонь також вівся по Орлово – Іванівці. Селище Золоте п'ять разів було обстріляне з артилерії та "Градів" ворога. В районі Чернухіного терористи намагалися штурмувати позиції наших військ, однак отримали відсіч та відступили", - зазначається у тексті.

На Маріупольському напрямку з артилерії та мінометів бандити обстріляли Миколаївку і Чермалик.

"За уточненими даними, 30 січня терористи втратили 129 чоловік вбитими та 331 - пораненими. Також наші воїни знищили 2 танка та 11 бойових броньованих машин ворога. Сьогодні ж, за попередніми даними, 49 бойовиків було поранено, а 16 знищено. В районі Дебальцево українські патріоти знешкодили 3 гармати", - додають у  прес-центрі АТО.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні сили АТО знищили 16 бойовиків, 49 поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути