четвер, 28 травня 2015 10:33

Сьогодні Льовочкіна і Клюєва допитають у справі Калашнікова

Сьогодні Льовочкіна і Клюєва допитають у справі Калашнікова

Колишніх "регіоналів" Сергія Льовочкіна та Сергія Клюєва мають намір допитати як свідків у справі щодо вбивства екс-нардепа Олега Калашнікова.

Слідчі хочуть встановити обставини знайомства нардепів із загиблим. Крім того, з'ясовуватимуть наявність можливих боргів, конфліктних ситуацій, погроз, спільних проектів, зокрема, пов'язаних із партією регіонів та передвиборчою кампанією.

Екс-нардепа Калашнікова застрелили 15 квітня в Києві. Тоді в МВС припускали: у цьому вбивстві, як і в інших нещодавніх смертях екс-регіоналів є "економічна складова".

Зазначимо, 25 травня з'явилася інформація про те, що заступника голови фракції "Опозиційний блок" Сергія Льовочкіна і позафракційного народного депутата Сергія Клюєва викликали на допит в міліцію в рамках розслідування кримінальної справи за фактом умисного вбивства екс-нардепа Олега Калашнікова.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні Льовочкіна і Клюєва допитають у справі Калашнікова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути