субота, 23 серпня 2014 01:21

Сили АТО звільнили чверть Іловайська - Парасюк

Сили АТО звільнили чверть Іловайська - Парасюк
Фото: tvi.ua

Cитуація в Іловайську дуже важка: нема води і електроенергії. Більшість жителів виїхали, а ті, хто залишився, ховаються по підвалах, закінчується продовольство. Про це у своєму Facebook написав командир батальйону "Дніпро-1" Володимир Парасюк,.

"Наші батальйони звільнили четвертину міста. Сили ворога переважають, до терористів постійно підходить підкріплення. По нас весь час ведеться обстріл з градів та мінометів, але наші хлопці воюють дуже мужньо і квартал за кварталом звільняють місто", - написав Парасюк.

За його словами, батальйон "Дніпро-1" поповнився бійцями з інших добровольчих батальйонів.

"При звільненні однієї з будівель знайшли російську форму. Російських військових тут достатньо, вони вже навіть не приховують звідки приїхали. Путлєр скільки завгодно може доказувати, що він тут ні до чого і на сході воюють лише "апалчєнци", але ми всі, хто перебуває в Іловайську, на власні очі бачимо, що це не так. Російські війська присутні на нашій землі і воюють вони з нами - українцями. Що це як не вторгнення? Що це як не війна?", - написав він.

Зараз ви читаєте новину «Сили АТО звільнили чверть Іловайська - Парасюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути