Ексклюзиви
вівторок, 29 липня 2014 20:33

Сили АТО заблокували Донецьк - Геращенко

Сили АТО заблокували Донецьк - Геращенко
Фото: espreso.tv

На сьогоднішній день Донецьк майже повністю заблокований українськими військовими. Це унеможливлює постачання терористам у місті озброєння, військової техніки та підкріплення. Про це в ефірі телеканалу "Україна" розповів радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, повідомляє УНН.

Він розповів, що у українські військові нині працюють над тим ,аби повністю заблокувати під'їзди до Донецька та Луганська, "аби припинити постачання туди нового озброєння, нової військової техніки".

"Донецьк практично повністю перекритий. Ми перекрили вчора траси, які йдуть на Луганськ та на Сніжне. Але повністю сказати, що ми перекрили Донецьк, так сказати не можна. Та ми вже значно ускладнили терористам у Донецьку отримання підкріплення та військової техніки. Будь-яку техніку, що поступатиме у бік Донецьку, зустрічатиме вогневий напір. А ще всього кілька днів тому терористи у Донецьку почувалися досить вільготно", - зазначив радник міністра.

Він додав, що після повної блокади обласних центрів "спеціальна антидиверсійна антитерористична група буде проводити зачистку точкових міст терористів".

Геращенко, також зауважив, що у подальших планах сил АТО є остаточне взяття під контроль державного кордону, "який, на жаль, з боку Луганської області не до кінця контролюється".

"А в подальшому бойовики будуть самі здаватися чи намагатися сховатися", - запевнив він.

Зараз ви читаєте новину «Сили АТО заблокували Донецьк - Геращенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути