Ексклюзиви
субота, 20 вересня 2014 15:55

Росія заявила, що нічого дивного в бомбардувальниках біля кордонів США немає

Росія заявила, що нічого дивного в бомбардувальниках біля кордонів США немає
Фото: brightwallpapers.com.ua

В Міністерстві оборони РФ зазначили, що польоти бомбардувальників над акваторією Берингової моря і вздовж північного узбережжя Аляски виконувалися в межах усіх міжнародних правил.

Про це пише ИТАР-ТАСС.

Зазначається, що в ході раптової перевірки військ Східного військового округу два стратегічні ракетоносці Ту-95МС, злетівши з авіабази на Чукотці, виконали 18 вересня повітряне патрулювання над акваторією Берингової моря і вздовж північного узбережжя Аляски. Це підтвердили в суботу в Міноборони Росії.

"Стратегічні ракетоносці Ту-95 супроводжували чотири російських винищувача-перехоплювача далекого радіусу дії МіГ-31 і два літаки паливозаправника Іл-78, - уточнили в прес-службі військового відомства. - На одній з ділянок маршруту польоту екіпажі дальньої авіації протягом трьох хвилин супроводжувалися одним літаком ВПС США F-22 Raptor".

У міністерстві підкреслили, що польоти літаків ВПС Росії "виконувалися в суворій відповідності з міжнародними правилами використання повітряного простору над нейтральними водами, без порушення кордонів інших держав".

Зараз ви читаєте новину «Росія заявила, що нічого дивного в бомбардувальниках біля кордонів США немає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути