Ексклюзиви
вівторок, 10 березня 2015 18:42

Російські ЗМІ опублікували фото підозрюваних у вбивстві Нємцова в машині
2

Сьогодні, 10 березня, російська газета "Московский комсомолец" опублікувала знімки ймовірних вбивць співголови партії РПР-ПАРНАС Бориса Нємцова, що пересуваються на машині.

Видання з посиланням на дані слідства повідомляє, що саме на цій машині вбивця Нємцова зник з місця злочину. Знімки, за даними газети, були зроблені незадовго до вбивства.

Зліва на знімках імовірно колишній заступник командира батальйону МВС "Північ" Заур Дадаєв - єдиний з фігурантів справи про вбивство Нємцова, який визнав свою провину.

Також виданню стало відомо, що ймовірні вбивці купили автомобіль у вересні 2014 року, і вже восени машина потрапляла в поле зору відеокамер біля будинку Нємцова. Газета відзначає, що якщо підозрювані стежили за Нємцовим з осені, то відпадає версія про те, що Нємцова вбили через нібито негативні висловлювання про мусульман. Теракт в редакції французького сатиричного журналу Charlie Hebdo стався на початку січня 2015 року.

Раніше 10 березня захист оскаржив арешт трьох фігурантів справи про вбивство Нємцова - Хамзата Бахаєва, Шагіта Губашева і Тамерлана Ескерханова.

Нагадаємо, Нємцов був убитий в центрі Москви в ніч на 28 лютого. Його вбили на Великому Москворецькому мосту чотирма пострілами в спину. Третього березня Нємцова поховали на Троєкуровському кладовищі.

За фактом події була порушена кримінальна справа, фігурантами якої в даний час є п'ять чоловік: Хамзат Бахаєв, Тамерлан Ескерханов, Шагіт Губашев, Анзор Губашев і Заур Дадаєв. Двом останнім пред'явили звинувачення в організованому вбивстві і незаконному зберіганні зброї. Дадаєв визнав причетність до вбивства Нємцова.

Крім того, в неділю, 8 березня, стало відомо, що ще один підозрюваний у вбивстві політика підірвав себе на гранаті в Грозному.

Зараз ви читаєте новину «Російські ЗМІ опублікували фото підозрюваних у вбивстві Нємцова в машині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути