субота, 01 листопада 2014 04:55

Російські літаки імітували ракетний удар по території Данії - Данилюк

Російські літаки імітували ракетний удар по території Данії - Данилюк
Фото: lenta.ru

Військова розвідка Данії заявила, що російські літаки цього літа імітували ракетний удар по її території. Про це в Facebook повідомив радник міністра оборони України Олександр Данилюк.

"Датська військова розвідка заявила про те, що російські військові літаки з повним боєкомплектом цього літа імітували ракетний удар по острову Борнхольм, де в цей час проходив великий політичний фестиваль, на якому були присутні більше 90 тисяч політиків, громадських діячів і журналістів", - написав Данилюк .

Нагадаємо, в п'ятницю в ефірі німецького телеканалу ZDF координатор уряду ФРН з питань співпраці з Росією, Центральною Азією та країнами "Східного партнерства" Гернот Ерлер заявив, що авіаманеври російських військових літаків несуть небезпеку для цивільної авіації.

Раніше повідомлялося, що сили НАТО засікли і простежили за чотирма групами російських військових літаків, що здійснювали військові маневри 28-29 жовтня в міжнародному повітряному просторі над Балтійським, Північним, Чорним морями, а також над Атлантичним океаном.

Зараз ви читаєте новину «Російські літаки імітували ракетний удар по території Данії - Данилюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути