Ексклюзиви
пʼятниця, 16 листопада 2012 13:14

Рівненські школярки відібрали телефон у молодшої дівчинки, а потім ще й побили її

Рівненські школярки відібрали телефон у молодшої дівчинки, а потім ще й побили її
Дівчата неодноразово потрапляли до міліції. Фото: korrespondent.net

14-річна школярка отримала тілесні ушкодження від дев'ятикласниць за те, що просила повернути свій мобільний телефон. Про це повідомили у прес-службі Рівненського управління МВС, пише УНН.

Швидка медична допомога доставила 14–річну Олену в міську лікарню з численними синцями обличчя. Спочатку неповнолітня розповідала, що її безпричинно побили та пограбували четверо 15–річних дівчат. Однак, коли міліціонери почали детальніше з'ясовувати обставини тієї події, вона почала розповідати інше. За кілька годин до цього, школярки, користуючись своїм так званим "авторитетом" попросили мобільний у Олени аби послухати музику. Після цього мобілку здали до ломбарду та виручили за нього аж двісті сорок гривень, які ввечері цього ж дня витратили на вино та десерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Запоріжжі підлітки побили хлопця, а потім по черзі зґвалтували його дівчину

За кілька годин, коли власниця телефону попросила віддати її мобільний, бо батьки будуть сваритися, у відповідь дівчата її відгамселили. Правоохоронці вже встановили кривдниць 14–річної Олени, які неодноразово потрапляли до міліції за аналогічні виходки.

Наразі з ними спілкуються працівники кримінальної міліції у справах дітей Рівненського МВ УМВС та з'ясовують причини та обставини їхнього вчинку. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Зараз ви читаєте новину «Рівненські школярки відібрали телефон у молодшої дівчинки, а потім ще й побили її». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути