середа, 11 жовтня 2017 12:58

Рецидивісти з "ДНР" грабували продавців у автобусах
5

Правоохоронці затримали зловмисників, які нападали на автобуси підприємців, які їхали на речовий ринок Одеси.

Нападники були в масках і зі зброєю, пише на Facebook голова Нацполіції Сергій Князєв.

"Вчора херсонські опера, в результаті злагоджених оперативно-розшукових заходів, через три години після чергового розбою, в Одесі за місцем мешкання, затримали 9 чоловіків, які саме ділили здобуті гроші. Як у кіно: "це тобі, а це – мені". І ось дежавю – "на манеже все те же". Прізвища розбійників ті самі, що й восени 2016-го у Рівному", – повідомляє Сергій Князєв.

Нападники були в масках і зі зброєю.
Фото: facebook.com/sergii.knyazev
"Через три години після чергового розбою, в Одесі за місцем мешкання, затримали 9 чоловіків, які саме ділили здобуті гроші".
Правоохоронці затримали зловмисників, які нападали на автобуси підприємців, які їхали на речовий ринок Одеси.
Угрупування затримали та встановили, що воно має російське коріння, а затримані брали активну участь у бойових діях на сході країни на тимчасово непідконтрольній Україні території.
Тоді на Рівненщині затримали сепаратистів із Горлівки, які теж грабували на трасах України.

Зі слів правоохоронця, подібна ситуація була у вересні 2016-го. Тоді на Рівненщині затримали сепаратистів із Горлівки, які теж грабували на трасах України.

"Основна мета нападників – дестабілізація спокою в державі. Сплячі люди в своїх авто на заправках перелякано прокидалися від розбитого битою вікна. Злочинці пробивали колеса, вихоплювали сумки з грошима та тікали. Постраждалих було багато, і люди, дійсно, відчували себе беззахисними, бо поліція, на їхню думку, не могла цьому зарадити. Але угруповання затримали та встановили, що воно має російське коріння, а затримані брали активну участь у бойових діях на сході країни на тимчасово непідконтрольній Україні території. Арешт, слідство, суд", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побив та зґвалтував: поліція затримала рецидивіста

Тоді суд випустив затриманих на волю. Вирок не оголошували, оскільки "начебто хтось із потерпілих не з'являється на судові засідання".

В Одесі чоловік у магазині завдав ножових поранень молодій парі. Правоохоронці затримали нападника, який виявився раніше судимим 34-річним місцевим мешканцем.

Зараз ви читаєте новину «Рецидивісти з "ДНР" грабували продавців у автобусах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути