неділя, 01 лютого 2015 09:26

Протягом ночі бойовики поливали вогнем по всій лінії фронту - прес-центр АТО

Протягом ночі бойовики поливали вогнем по всій лінії фронту - прес-центр АТО
Фото: hvylya.net

Ніч з суботи на неділю в зоні проведення АТО минула тривожно.

Про йдеться у повідомленні прес-центру АТО на сторінці у Фейсбук.

"Бандити постійно обстрілювали з важкого озброєння позиції сил АТО та населені пункти. На луганському напрямку з протитанкових ракетних комплексів та БМ-21 "Град" було обстріляне Щастя, з артилерії двічі Кримське, Трьохізбенка та Станично-Луганське. На Донецькому напрямку з "Градів" були обстріляні населені пункти Петрівське, Новокалинове, Миколаївка. Останній також зазнав мінометного вогню", - зазначають у повідомленні.

"З мінометів та "Градів" ворог тричі обстріляв Піски, а з артилерії – Водяне та Невельське. На Дебальцевському напрямку ворожий мінометний вогонь вівся по Троїцькому, артилерія і міномети – по Міусу, Чернухіно, з БМ-21 "Град" злочинці вели вогонь по самому місту Дебальцево", - додали у прес-службі.

Зазначається, що на Маріупольському напрямку з артилерії терористи обстріляли Виноградне, з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" вели вогонь по населеному пункту Зоря.

"Нехтуючи життям мирних мешканців, бандити не припиняють підступно обстрілювати Піски, Щастя, Новокалинове, застосовуючи при цьому міномети, артилерію та реактивні системи залпового вогню. Сили АТО впевнено тримають позиції, щоразу завдаючи терористам суттєвих втрат", - повідомили у прес-центрі.

Зараз ви читаєте новину «Протягом ночі бойовики поливали вогнем по всій лінії фронту - прес-центр АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути