четвер, 25 жовтня 2012 10:13

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

Проти Мазурка ще не порушували інших справ, окрім розстрілу у "Каравані" - Поліщук

Проти Мазурка ще не порушували інших справ, окрім розстрілу у "Каравані" - Поліщук
Речник МВС Володимир Поліщук. Фото: mvs.gov.ua

Міністерство внутрішніх справ поки що не порушувало проти вбивці охоронців у "Каравані" інших кримінальних справ. Про це повідомив УНН речник МВС Володимир Поліщук.

"Звичайно. Спочатку треба розслідувати цю справу (вбивство охоронців у ТРЦ "Караван" – ред.), а там далі буде видно. Поки зберуться всі докази, експертизи, відбитки пальців ще раз порівняються. Тоді вже можна буде щось казати", - сказав речник МВС.

Сьогодні у ЗМІ з'явилась інформація про те, що підозрюваного у розстрілі охоронців у ТРЦ "Караван" Ярослава Мазурка перевіряють на причетність до резонансного вбивства співробітників Держохорони, скоєного в 2004 році на Оболоні. 26 січня 2004 року на Оболоні невідомий розстріляв наряд швидкого реагування Держохорони: прапорщика Григорія Нагорнюка і сержанта В'ячеслава Скоболя.

Як відомо, 26 вересня в київському ТРЦ "Караван" покупець, якого підозрювали в крадіжці товарів, в кімнаті для охорони застрелив трьох охоронців, четвертого - важко поранив. Вбивця сховався.

Кількома днями пізніше, міністр внутрішніх справ повідомив, що вбивцею ймовірно є Мазурок Ярослав Теодозійович, 1974 року народження, уродженець одного з сіл Львівської області, який тривалий час проживав у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Проти Мазурка ще не порушували інших справ, окрім розстрілу у "Каравані" - Поліщук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути