вівторок, 03 березня 2015 12:48

Прокуратура проводить обшук у головному управлінні ДАІ Києва

Прокуратура проводить обшук у головному управлінні ДАІ Києва
Фото: ye.ua

Слідчі столичної прокуратури і міліціонери проводять обшук у приміщенні Головного управління ДАІ в Києві по вулиці Сім'ї Хохлових, 5.

Про це повідомляє "Новое время".

Зазначається, що обшук проходить у рамках кримінального провадження щодо керівників і співробітників столичної Державтоінспекції. Їх підозрюють у безпідставному притягненні до адміністративної відповідальності активістів громадського руху Автомайдан та інших учасників мирних акцій протесту.

"Зараз слідчі вилучають комп'ютери, на яких складалися рапорти щодо активістів. Також ми шукаємо документи, які б засвідчували, що керівництво ДАІ змушувало підлеглих вчиняти незаконні дії, а саме складати підроблені протоколи стосовно учасників протестних акцій", - зазначив начальник слідчого відділу столичної прокуратури Віталій Бровко.

Раніше прокуратура Києва направила до суду 15 обвинувальних актів стосовно співробітників столичної Державтоінспекції, які незаконно притягували до адміністративної відповідальності водіїв-учасників Автомайдану.

Правоохоронцям інкримінують скоєння злочинів, передбачених ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) та ст. 340 (незаконне перешкоджання організації або проведенню зборів, мітингів, походів і демонстрацій) Кримінального кодексу України.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура проводить обшук у головному управлінні ДАІ Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути