Ексклюзиви
неділя, 28 липня 2019 20:11

Правоохоронці викрили наркокартель

Правоохоронці викрили наркокартель
У Кам'янському викрили наркокартель. Фото: news.tut.by

У Кам'янському Дніпропетровської області затримали 10 членів організованого наркоугруповання, які займалися реалізацією наркотичних речовин.

Як зазначається, учасники наркокартелю налагодили системну продаж канабісу та психотропних речовин. Під час обшуків у них вилучили та направили на експертизу близько 1,5 кг конопель, близько 200 г психотропів, а також 40 набоїв калібру 5,45 мм, електродетонатори, вибухові пристрої РГД-5, "Шірас" і запали до гранат. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

"Дніпродзержинською місцевою прокуратурою затверджено і направлено до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох громадян за незаконне придбання, зберігання та збут особливо небезпечних наркотичних засобів і психотропних речовин (ст. 307 КК України). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна ", - зазначили в прокуратурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пуститися берега по-українськи: киянин організував у квартирі нарколабораторію

Голландська легкоатлетка Мадія Гафур була затримана у Німеччині з 50 кг наркотиків. Гафур була арештована 18 червня. Наркотики знайшли у багажнику машини, коли вона намагалася перетнути кордон між Німеччиною та Голландією.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці викрили наркокартель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути