Ексклюзиви
вівторок, 09 червня 2015 12:23

Пожежа під Васильковом: горять пожежні машини і ліс

Автор: Богдан Кутєпов
 

Сьогодні, 9 червня, у результаті пожежі на нафтобазі під Васильковом згоріли 10 пожежних машин, полум'я перекинулося на ліс.

Про це заявив в. о. начальника ГУ ДСНС України в м. Києві Валерій Борис, передає "РБК-Україна".

За його словами, через теплове випромінювання є невелике загоряння лісу, але оскільки він зелений, то горить погано. Також, за його словами, на нафтобазі "БРСМ-Нафта" не залишилося цистерн, які можуть загорітися, але такі сховища залишилися на сусідній базі "КЛО".

"Наразі приблизно 10 одиниц пожежної техніки знищено вогнем, яка були там, у самому епіцентрі... 10 машин згоріло, люди працювали цілий день і цілу ніч, наразі прибуло угрупування нових сил і вони зараз приступають до гасіння", - заявив Борис.

За інформацією ДСНС, усього до гасіння залучено 308 осіб та 62 од. техніки, у тому числі від ДСНС – 213 чоловік особового складу та 47 од. техніки, від Міноборони – 80 чоловік особового складу та 12 од. техніки, від "Укрзалізниці" – 15 працівників та 3 пожежних потяги.

За офіційною інформацією, внаслідок пожежі постраждало 6 осіб, яких з опіками та отруєнням продуктами горіння різних ступенів тяжкості госпіталізовано.

Зараз ви читаєте новину «Пожежа під Васильковом: горять пожежні машини і ліс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути